PUBLICITAT

«Hem fet un gran bàsquet, divertit, i l'afició gaudia»

  • Peñarroya destaca el bon joc «en tres quarts de temporada»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El tècnic Joan Peñarroya, mantejat pels jugadors. Foto: ÀLEX LARA

Joan Peñarroya va oferir ahir el balanç de la temporada. El tècnic va destacar el bon joc de l'equip «durant tres quarts de temporada», fent «un gran bàsquet, divertit» i amb el qual «l'afició gaudia». La resta, la baixa de Thomas Schreiner per lesió i la irregularitat per problemes físics del també base Éric Sánchez, van afectar l'equip, «però també és al final de la temporada quan tots els equips es juguen alguna cosa i és molt difícil continuar amb la regularitat».

Segons el tècnic, el més important de la campanya és que l'equip ha estat capaç de guanyar «els partits clau». El més important, el de Palència: «La diferència entre l'any passat i aquest és que hem guanyat els partits que valen doble». Peñarroya va recordar que la campanya passada l'equip no va assolir l'ascens tot i perdre només quatre partits, mentre que aquest any sí ha estat possible tot i sumar més derrotes (cinc).

«Hem oferit anotació i individualitats, aquestes envers del grup», va manifestar l'entrenador, que va insistir en el «treball d'equip», però va recordar que no tot han estat alegries: «Hem tingut títols, però també grans derrotes, i n'hem aprés». La referència a les quatre temporades que ha dirigit el català en la banqueta andorrana va venir també amb l'agraïment als jugadors que van arribar «d'equips on eren protagonistes i que aquí s'han hagut de sacrificar», tot destacant els fitxatges d'hivern de Jesús Fernández i Dani López. Francesc Solana, el director general, va recordar que part de l'èxit és gràcies a l'aprenentatge per la derrota de l'any passat a Burgos que va significar l'adéu a l'ascens.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT