PUBLICITAT

Grandvalira supera les xifres d'afluència de l'hivern passat

  • El domini ja està per sobre del milió i mig de dies d'esquí venuts, a l'espera de la Setmana Santa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dia de molta afluència a Grandvalira, aquest Nadal Foto: ÀLEX LARA

Grandvalira ha assolit el milió i mig de dies d'esquí en el que portem de temporada 2013-2014. Segons va informar ahir l'estació andorrana, s'ha arribat a aquesta xifra quan encara queden dues setmanes per a la data de tancament de la campanya, prevista pel proper 21 d'abril, sempre i quan les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. És a dir, encara queda la festivitat de Setmana Santa per poder engrandir la xifra d'esquiadors.

D'aquesta manera, el domini supera ja en 20.000 visites les dades d'assistència de la temporada passada, quan va estar obert fins a 150 dies i es van registrar 1.480.000 dies d'esquí. A més a més, en els 10 anys de vida de l'estació, Grandvalira ha arribat ja als 16,8 milions de dies d'esquí, dada que la referma com a una de les «grans destinacions turístiques de neu del Pirineus i de tota la Península Ibèrica», van manifestar ahir a través d'un comunicat.

Per premiar la confiança dels seus clients, Grandvalira ha volgut distingir a l'esquiador que ha estat precisament el número 1.500.000 de la temporada, i que ha visitat el domini aquesta setmana. Joao Pedro Rodrigues Domingues, portuguès de la localitat d'Águeda, a prop d'Aveiro, va rebre com a premi per la seva fidelitat un lot de regals i dos forfets perquè la propera campanya torni a esquiar a l'estació andorrana.

GRUIXOS DE FINS A dos METRES / Respecte a les condicions meteorològiques i de neu per aquest proper cap de setmana del 12 i 13 d'abril, Grandvalira tindrà oberta la major part de la seva superfície esquiable, amb més de 100 pistes i al voltant de 185 quilòmetres disponibles. La neu acumulada té uns gruixos que van des dels 50 fins als 200 centímetres. Les temperatures per als propers dies seran força suaus i no s'esperen precipitacions de cara al cap de setmana.

La gran majoria de les instal·lacions del domini, restaurants, escoles, snowparks i la resta de serveis estaran en funcionament, amb la qual cosa Grandvalira es trobarà al voltant del 90% del seu rendiment.

Protest Jump & Jib / D'altra banda, aquest proper dissabte i diumenge tindrà lloc a l'Snowpark El Tarter el Protest Jump & Jib, el camp estrella de freestyle d'aquesta temporada i que aquest any estrenava format amb dos caps de setmana independents.

Es tracta d'un camp intensiu enfocat bàsicament als salts i al jibbing, on els participants podran aprendre trucs i millorar la seva tècnica personal. Inclou videocorrecció, Big Airbag, sopar amb pack de regals Protest, sorteig de material i festa amb els millors instructors del país de la mà de l'Snowpark El Tarter.

A més a més, un dia abans de començar el camp Protest Jump & Jib,, es disputaran els Campionats d'Andorra en les modalitats de súper gegant i súper combinada. La competició, organitzada pel Soldeu Esquí Club i l'Esquí Club Andorra, es celebrarà a les pistes Esparver i Llop (El Tarter).

Finalment, i entre les activitats previstes per aquest proper cap de setmana també destaca la Festa Bababoom Circus. Dissabte, d'11h a 15h a El Tarter, els més petits gaudiran de la millor diversió a la neu amb coca i xocolata.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT