PUBLICITAT

Joan Vinyes s'imposa amb autoritat al Pla d'Urgell

  • Gran inici de l'andorrà sobre terra que contrasta amb els problemes per a Amàlia
EL PERIÒDIC
MOLLERUSA I SANT MATEU DE BAGES

Periodic
El Subaru Impreza de Joan Vinyes, dissabte al Ral·li Pla d'Urgell Foto: FOTO ESPORT

Joan Vinyes (Subaru Impreza) va viure el cap de setmana passat un immillorable inici de la temporada sobre terra en imposar-se amb autoritat al ral·li Pla d'Urgell, puntuable per al Campionat de Catalunya.

El pilot andorrà va marcar un ritme des de la primera especial que ningú va ser capaç de seguir. En la primera especial va treure mig minut al segon i defensor del títol al Català, Carles Llinás; aquest temps seria suficient per fer-se amb el calaix més alt del podi. «Hem anat a totes des del principi, he gaudit i el triomf reforça la moral de cara a futurs compromisos», va indicar.

L'actuació del gran dels germans Vinyes va contrastar amb la d'Amàlia (Peugeot 106) en la categoria de dues rodes motrius. Era el seu primer ral·li sobre terra i va acabar vuitena, amb diversos problemes, sobretot en les primeres especials: «Primer no escoltava la meva copilot per un problema amb els intèrfons i sembla que el cotxe va perdre potència perquè la bomba de benzina no estava bé... Són coses de les carreres i la veritat és que estic contenta. Feia setmanes que no competia i aquest ral·li ha estat una gran ocasió per recuperar sensacions», va dir.

PLAUS, a dues dècimes del triomf / D'altra banda, Ramon Plaus (Speed Car) es va quedar a tan sols dues dècimes del triomf en la Pujada Callús-Sant Mateu de Bages, prova del Campionat de Catalunya de muntanya que va guanyar el català Jordi Galofré, mentre que un altre andorrà, Domingo Mesa, va colar-se al top-ten amb un novè lloc i Calude Darne va finalitzar dotzè.

En la categoria turismes Gerard de la Casa (Seat Còrdova WRC) sí que va ser el més ràpid i malgrat tenir problemes amb la carcassa del canvi de velocitats és líder amb dues victòries en dues proves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT