PUBLICITAT

L'USdA denuncia que el 80% d'empreses no tenen delegats sindicals

  • Trenta persones participen a la formació organitzada pel sindicat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L’USdA va denunciar ahir que prop del 80% de les empreses d’Andorra que haurien de tenir delegats sindicals no en tenen. El secretari general de la Unió Sindical d’Andorra, Gabriel Ubach, va donar aquesta xifra en el marc de la formació per a delegats sindicals que van oferir ahir,  i en la qual hi van participar més d’una trentena de persones. Segons Ubach aquest 80% d’empreses de més de 50 treballadors es troben fora de la llei, però «el Govern no hi fa res perquè ja els hi va bé».

Tal com va explicar el secretari general de l’USdA a l’ANA, aquesta formació vol arribar al sector privat perquè sàpiguen els drets que tenen i les eines que poden fer servir per representar els treballadors, a més de demostrar-los que tenen al darrere el suport de l’USdA.

L’acollida d’aquest primer acte va sorprendre gratament als organitzadors ja que, segons Ubach, s’hi havien inscrit al voltant de 35 persones i «hem hagut de dir que no a altres interessats». Per aquest motiu ja s’han compromès a organitzar noves formacions més aprofundides adreçades també als delegats sindicals. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT