PUBLICITAT

El repte és com a mínim igualar els 2.200 corredors

  • La cursa popular i solidària es disputarà el pròxim 25 de maig
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la cursa de l'any passat, a la sortida Foto: TONY LARA

El 25 de maig és la data en què es tornarà a celebrar el Dia de l'Esport per Tothom, fita que compta amb la cursa popular que l'any anterior va arribar als 2.200 participants i que aquesta vegada intentarà com a mínim igualar, si no augmentar aquesta xifra.

Les inscripcions per a aquesta cursa, que arriba en 2014 a la seva cinquena edició, estaran obertes fins el dia 11 de maig, i es podran realitzar a través dels portals www.esport.ad, www.salut.ad, www.faa.ad o www.illa.ad, però també es poden fer a través de les butlletes que es trobaran en llocs com el Casal de l'Esport. El preu seran 2 euros per la cursa, i cinc si a més es vol la samarreta. Si es vol col·laborar amb només la compra de la samarreta, el preu serà igualment de 5 euros. Aquest Dia de l'Esport per Tothom té una vegada més el seu vessant solidari, ja que la recaptació serà per al banc d'aliments de Càritas. L'any passat es va arribar als 4.000 euros.

La iniciativa corre a càrrec tant de la Secretaria d'Esports del Govern com del Ministeri de Salut, tal com va recordar ahir el director de Salut i Benestar, Josep Casals, que va insistir en el projecte de crear una societat més sana i activa mitjançant l'activitat física.

La sortida serà a les 10.30h del diumenge 25. Hi haurà dos recorreguts, un de 5km (amb premis en metàl·lic per als cinc primers en categoria masculina i femenina) i l'altre de 2km. El llarg sortirà de l'Illa Carlemany, arribarà fins al Lycée Compte de Foix i tornarà cap al Prat del Roure d'Escaldes. Pel que fa a la curta,pensada per nens i gent que hi vulgui caminar, sortirà també del centre comercial, arribarà al pont de la Rotonda i acabarà al Prat del Roure escaldenc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT