PUBLICITAT

Diumenge d'ofertes

  • Unes 90 parades s'apleguen al barri de Rocacobra, en una de les fires lauredianes que gaudeix de més bona acceptació entre el públic
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Dues dones conversen mentre passegen per la fira, ahir Foto: ANA / G.L.T.

La Fira Oh!Fertes va tornar a omplir ahir el barri de Rocacorba de Sant Julià de Lòria. En total, s'hi van aplegar unes 90 parades, i el bon temps va ajudar a que la gent s'animés a descobrir-les. La fira Oh!Fertes s'emmarca en el programa de fires mensuals del Comú de Sant Julià i és una de les que té més bona acceptació per part del públic, tant de la parròquia com turistes, gràcies al caràcter outlet de les seves parades.

El barri de Rocacorba va ser, com acostuma a passar un diumenge de cada mes, la seu d'una nova fira. En aquest cas, s'hi va celebrar la Fira de les Oh!Fertes, on una norantena de paradistes hi van exposar articles de tot tipus, des de roba i complements fins a alimentació o productes d'artesania, tots ells a uns preus rebaixats. A banda, també s'hi van aplegar una desena de vehicles de segona mà.

Des del Comú de Sant Julià de Lòria, el conseller de Social, Carles Àlvarez, va explicar que la fira «s'està consolidant i penso que és un èxit, com totes les fires que fem a principi de mes». Aquesta en concret, però, va assegurar que està especialment consolidada, ja que es va començar a fer «ja fa temps a la tardor i ara se'n fa una a la tardor i una altra a la primavera», va recollir l'ANA.

Àlvarez, a més, també va remarcar que el fet fes bon temps va ajudar molt a omplir la fira i va afegir que «penso que és una bona forma de passar un diumenge diferent, en família, en una zona per a vianants on els nens hi poden circular tranquil·lament».

Els paradistes que exposen en aquesta fira provenen de diferents punts d'Andorra, i des del Comú de Sant Julià de Lòria es va voler convidar a tots els comerciants del país a que de cara a les fires de maig i juny s'animin a participar-hi, ja que, segons Àlvarez, «són una oportunitat de negoci». A banda de les parades, la fira d'aquest diumenge va comptar també amb activitats per als més petits, una discomòbil i una degustació de pop a la gallega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT