El FC Santa Coloma enfonsa el Lusitans (1-3)

• El Sant Julià es manté viu gràcies a un gol de falta en el minut 92
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ANDORRA LA VELLA

Mercadé anota, de cap, el 0-2 per al FC Santa Coloma, al Comunal Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

El play-off pel títol de Lliga va oferir ahir una jornada apassionant en què el FC Santa Coloma va fer un pas endavant molt seriós enfonsant el Lusitans amb un 1-3, mentre que el Sant Julià va salvar els mobles en el seu duel contra l'UE Santa Coloma amb un gol de falta en el minut 92 que li permet mantenir-se a cinc punts dels candidats al títol.

Toscano en el minut 18 i Mercadé en el 36 van posar el FC Santa Coloma per davant en el duel contra l'actual campió. El 0-2 va pesar en el Lusitans, i tot i que Cristian Martínez va retallar distàncies en el 75, just tres minuts més tard l'Estadi Comunal veia el tercer gol colomenc amb la diana que aconseguia Juan Fernando Laín. Amb aquest resultat, el duel més interessant de la jornada s'acabava.

En l'altre xoc de trens del play-off pel títol, l'UE Sant Julià s'enfrontava a l'UE Santa Coloma en un duel en què el marcador no es va moure fins que va arribar el temps de descompte. En el minut 92, una falta des de la frontal va servir per mantenir viu els lauredians. Alberto Molina, amb una mica de sort, va batre la porteria rival portant la bogeria al seu equip, que manté les seves opcions. El llançament de Molina va topar en la tanca i la pilota es va desviar el suficient com per marcar.

La pròxima jornada, diumenge 13 d'abril, el Sant Julià i el Lusitans es veuran les cares en un duel que serà a vida o mort, mentre que el derbi colomenc podria ser àrbitre de la lluita pel títol.

En la batalla per evitar el descens, l'Encamp va derrotar 3-0 l'Inter Club Escaldes per seguir a set punts de l'FC Ordino, que no va fallar davant del CE Principat amb un 3-0 final en un duel en què la reacció del Principat va arribar tard.