PUBLICITAT

Torrons Vicens i Cadí impulsen un torró de formatge Urgèlia

  • La nova creació s'ha presentat al Saló Alimentària
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Batalla i representants de les dues empreses a la fira Alimentària Foto: EL PERIÒDIC

L'empresa Torrons Vicens d'Agramunt i la Cooperativa del Cadí de la Seu d'Urgell han fusionat els seus millors productes per crear un torró que té com a principal ingredient el formatge Urgèlia, pertanyent a la DOP formatges de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

El nou torró ha estat elaborat personalment pel prestigiós pastisser Albert Adrià, utilitzant,a més del formatge, altres productes com les ametlles i la xocolata, per tal de barrejar els gustos dolç i salat.

El torró forma part de la col·lecció Natura, amb què Torrons Vicens comercialitza arreu de l'Estat, ja sigui en supermercats com a les botigues de producte gourmet. El packaging del nou torró és caracteritza per l'elegacia i destaca que el formatge està elaborat a la Seu d'Urgell.

La nova creació s'ha presentat al Saló Alimentària, que s'està celebrant aquestes dies a Fira de Barcelona, com un dels productes estrella de la firma de torrons per a aquest any, i que han visitat l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i diversos responsables de Cadí, encapçalats pel seu director.

identificatiu del Pirineu / L'Ajuntament de la Seu, amb la voluntat de continuar posicionant la ciutat com a seu del formatge, ha intermediat entres les dues empreses. El resultat és un producte singular i identificatiu del Pirineu, que portarà el nom de la ciutat a les més de 10 botigues pròpies que Torrons Vicens té arreu de Catalunya, i als aparadors dels principals centres comercials i empreses d'alimentació on Torrons Vicens distribueix els seus productes.

Batalla ha manifestat el seu agraïment a l'empresa Torrons Vicens i especialment a l'impuls del seu president, Àngel Velasco, per fer possible el naixement d'aquest nou producte que pot situar el nom de la Seu i la seva vinculació amb el formatge a milers de taules de tot Catalunya i de la resta de l'Estat. L'alcalde també ha agraït la bona predisposició de Cadí en la creació d'aquest nou torró amb formatge Urgèlia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT