PUBLICITAT

Jordan, Serra, Aguareles i Albaladejo, a la final del Total Fight

  • Els 16 millors es disputen aquest matí el títol a l'snowpark del Tarter
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels riders, ahir a l'snowpark del Tarter Foto: GRANDVALIRA

La 10a edició del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle de freeski va començar ahir. La jornada va deixar unes finals que es disputaran avui amb quatre representants andorrans: Scotty Jordan, Carlitos Aguareles Loan, Ian Serra i Joel Albaladejo.

Després de la sessió d'entrenaments lliures del matí, es va donar pas a la sessió de classificació, amb McRae Williams obrint ronda amb el dorsal número 1. I és que nord-americà va ser el guanyador de la passada edició del Grandvalira Total Fight, encara que en el seu palmarès figuren també molts altres èxits, com la medalla d'or en els X Games de Tignes 2013 i la de plata en els X Games d' Aspen 2014.

En aquesta sessió de classificació van participar un nodrit nombre de freeskiers provinents de vuit països: Estats Units, Canadà, Finlàndia, Argentina, Àustria, Regne Unit, Andorra i Espanya. Cada rider ha disposat de dues rondes, puntuant per a la classificació final la millor d'elles i sent els 16 millors participants els que passarien a la final de dissabte.

Els jutges del circuit AFP World Tour van atorgar la major puntuació del dia a McRae Williams, que va obtenir 90 punts en realitzar una millor ronda amb un 360 Switch Up a Backside 2, Frontside 4 a rodeo 9 Mute a la primera lloma, Switch doble 9 a la segona lloma i un 5 Tap final. Darrere d'ell es va classificar el seu compatriota Karl Fostvedt, amb 84 punts, i tercer va ser el francès Jeremy Pancras, amb 81,33, que serà el rival avui de l'andorrà Scotty Jordan. El de Salt Lake City (Utah) se situa com el màxim candidat per guanyar aquesta edició del Grandvalira Total Fight i revalidar el títol de 2013. Pel que fa als riders andorrans Carlitos Agüereles (12è), Scotty Jordan (13è), Ian Serra (14è) i Joel Albadalejo (15è) també van aconseguir el seu passi per a la jornada d'aquest matí a l'snowpark del Tarter que acull aquest festival del freestyle.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT