PUBLICITAT

El comú inicia avui el cadastre rústic a Sispony

  • Obert un concurs públic per millorar la xarxa de sanejament
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Vista general de la Massana. Foto: ÀLEX LARA

El comú de la Massana ha iniciat els treballs de confecció del cadastre de la zona rústica de Sispony, un cop finalitzat el cadastre urbà. Segons va explicar la corporació, la primera fase consistirà en la identificació de les parcel·les sobre el terreny, en base a un calendari de treball que dóna el tret de sortida avui, a les zones de Sant Antoni, Riu Montané, Terra Rufó i Roureda de Cintet. El comú ja n'ha informat als propietaris del quart i ha demanat la seva col·laboració perquè aportin títols acreditatius o plànols dels terrenys.

Aquests treballs es porten a terme en aplicació de l'Ordinació del cadastre de la parròquia, aprovada el 13 de setembre del 2006, amb la voluntat de disposar d'un inventari fiable i exhaustiu sobre tots els béns.

Concurs públic / D'altra banda, i continuant amb la campanya de millora de les infraestructures públiques que es realitza cada exercici, el comú ha publicat la convocatòria d'un concurs públic per a la realització de les obres de millora i renovació de la xarxa de sanejament d'un tram del carrer Guillem Areny de la Massana. Aquestes obres, que es portaran a terme en dues fases, permetran continuar amb els treballs de separativa d'aigües, cabdals a nivell medi ambiental.

En la mateixa línia, el comú també ha licitat les obres de soterrament d'infraestructures del carrer Font Babot, al poble de Pal, seguint les línies marcades pel pla especial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT