PUBLICITAT

Els funcionaris d'Escaldes esperen recuperar el complement de la CASS

  • Han entrar una súplica de demanda a la corporació local
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Unió Sindical de Treballadors del Comú d'Escaldes-Engordany (Ustcee) ha presentat una súplica de demanda al consistori amb l'objectiu de recuperar l'assegurança complementària de la CASS. Segons va explicar ahir a l'ANA el president del sindicat, Miquel Sánchez, els treballadors consideren que el complement formava part de les condicions laborals amb les quals van ser contractats i que aquestes «no es poden canviar així com així».

Des d'aquest passat mes de gener els treballadors del Comú d'Escaldes-Engordany no reben per part del consistori la prestació del 25% complementària a la seguretat social.

Per aquest motiu, els funcionaris, a través de la seva advocada, han presentat una súplica de demanda al comú perquè retiri la mesura i, a més, que sigui amb caràcter retroactiu.

El president de l'Ustcee, Miquel Sánchez, va argumentar que els treballadors del comú van entrar amb unes condicions laborals, entre les quals hi havia la de la cobertura de l'assegurança complementària a la CASS i que, per tant «les condicions laborals no es poden canviar així com així» i que «s'han de respectar, sinó els treballadors estaríem indefensos».

Sánchez també va declarar que el col·lectiu de funcionaris estan «cansats» que «ens venguin les coses com si tinguéssim privilegis», ja que segons ell «és una condició, no un privilegi». Va recordar que fa més de vint anys que el Comú d'Escaldes ofereix als treballadors aquest complement.

El sindicat de moment encara no es planteja dur el tema a la Justícia ja que «volem anar pas a pas» i «som optimistes» de cara a la resposta que pugui fer el consistori a la súplica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT