PUBLICITAT

'Spinning' virtual a Sant Julià

  • Gil assegura que no hi ha cap oferta sobre la taula d'un grup d'inversors nord-americans
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una classe de spinning virtual al Centre Esportiu de Sant Julià, ahir. Foto: ana / m. c.

El Centre Esportiu de Sant Julià ha incorporat a les seves activitats 21 sessions d'spinning virtual durant el dia. D'una banda, segons va explicar ahir el director de Sasectur, Ramon Ibars, permet fer classes en diferents horaris amb un monitor virtual que els usuaris veuen en una pantalla a la sala de bicicletes. De l'altra, es poden fer recorreguts com etapes de l'Alpe d'Huez o Galibier. Com va assegurar la cònsol major, Montserrat Gil, l'spinning és l'activitat amb més èxit del centre i per això han volgut complementar els horaris dels monitors amb aquestes sessions virtuals. L'objectiu és augmentar el nombre de gent que pugui gaudir d'aquesta modalitat esportiva i donar un valor afegit al centre esportiu.

Els usuaris del Centre Esportiu de Sant Julià poden gaudir des d'ahir de sessions d'spinning virtuals. A través d'una pantalla, disposaran de 21 sessions programades durant el dia per fer classes de diferents nivells o recorreguts.

L'objectiu és complementar l'oferta actual d'aquesta disciplina, que és la que més èxit té al centre. També donar un valor afegit al centre esportiu ja que serà el primer en incorporar aquesta modalitat.

Amb tot, com va insistir el director de Sasectur, «no ve a substituir les classes amb monitor» sinó que en completa l'horari. A més, es poden planificar sessions des de casa.

Durant aquest mes el servei serà gratuït per a tots els usuaris i a partir del maig els abonats hauran de pagar 10 euros al mes o 2,5 euros per classe i els no abonats 20 euros al mes o cinc euros per classe. Els usuaris que tinguin el paquet d'activitats seguiran tenint aquesta opció gratuïta, informa l'ANA.

Gil també es va pronunciar sobre els contactes del comú amb inversors nord-americans interessats en Pal-Arinsal i Naturlàndia. Segons la cònsol, només han tingut un primer contacte i no s'ha posat cap oferta concreta sobre la taula.

La cònsol major laurediana va detallar que es va tractar d'una visita «cordial» per valorar en quina situació es troba el parc, però n'hi ha hagut d'altres persones.

Malgrat que els empresaris «no venien amb cap idea», va reconèixer que van visitar el parc i els va agradar però no s'hi va parlar de quin tipus d'inversió hi podrien fer. D'entrada el comú ha manifestat la seva voluntat de vendre part de les seves accions de Camprabassa, tot i que de moment no es planteja desfer-se de la seva totalitat i en tot cas s'hauria de valorar amb el consell d'administració de la societat i amb l'assemblea d'accionistes. Per tant, va apuntar Gil, «no hem arribat a concretar una oferta ni una carta d'intencions».

El pla de viabilitat del parc s'està treballant amb les entitats financeres, va aclarir, ja que «són les que aporten el capital per tirar endavant». Si hi hagués capital estranger podria ajudar i seria benvingut «aquest o un altre», però ara per ara no hi ha res ferm. .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT