PUBLICITAT

River està disposat a pujar l'ajut al BCA per continuar com a espònsor principal

  • «Esperem una proposta del club per valorar-la ja que l'ACB són paraules majors», diu Alcaraz
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ahir tocava fer recompte de la campanya #aranopodemparar que ha dut a terme Càritas les dues darreres setmanes, en col·laboració amb el BC Andorra i River Centre Comercial. S'ajuntaven en públic el club i un dels dos espònsors principals. Va ser inevitable que no sorgís el tema... ¿Continuaran de la mà la pròxima temporada? ¿De nou com a espònsor principal?

El BCA està treballant des de l'endemà de saber que ja és equip ACB amb l'objectiu de quadrar un pressupost de 8 milions d'euros, dels quals uns cinc s'han d'abonar per formalitzar l'inscripció a l'ACB abans del 15 de juny. Són moviments, però, en silenci, amb contactes continus amb possibles inversors i sense res concret al sarró. Per això el director general, Francesc Solana, va obviar fer declaracions: «Cap novetat, no tinc res a dir».

Sí que va parlar el director executiu de River Centre Comercial, Ivan Alcaraz, qui va estendre la mà al BCA per continuar col·laborant: «Estem lligats a ells des de fa més de deu anys i si fos per nosaltres continuariem deu més. Vam començar en un context que no tenia res a veure amb l'actual; l'ACB són paraules majors», va reconèixer.

I és que si la inversió del BCA es multiplica –passa d'un pressupost de poc més d'un milió a vuit–, el mateix succeirà amb els patrocinadors. El tema és que els grans magatzems no saben si continuaran sent l'espònsor principal i tenir el naming: «Estem esperant una proposta i aixípoder valorar-la... Podem aportar més diners però no sabem si podrem complir amb el que demani el club». Voluntat hi ha. Ho diu Alcaraz.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT