PUBLICITAT

Una esquiada per generar somriures

  • Grandvalira celebra una jornada solidària per a nens amb discapacitats, apadrinada per les germanes Fernández Ochoa i Albert Llovera
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una família convidada per Grandvalira esquia al domini, ahir Foto: GRANDVALIRA

La cara més solidària de Grandvalira (a través de la seva fundació)ha sorgit a la llum els darrers dies, amb l'organització d'una esquiada per a diversos grups d'infants i les seves famílies. L'objectiu buscat és acostar la neu a col·lectius que pateixen alguna mena de discapacitat, ja sigui psíquica o física, perquè puguin gaudir d'uns dies d'oci i diversió en plena natura.

Per una banda, amb la col·laboració de les germanes Blanca i Lola Fernández Ochoa, s'ha convidat a dotze famílies de Madrid amb nens que pateixen algun tipus de diversitat funcional, discapacitat sensorial o intel·lectual durant tres dies a Grau Roig. Allà els infants, sempre acompanyats de monitors especialitzats de l'Escola d'Esquí i Snowboard, han pogut gaudir de l'esquí i de diverses activitats d'aventura. L'esquiada solidària ha comptat amb la col·laboració de l'empresa Securitas Direct, que ha donat 5.000 euros.

Paral·lelament, aquesta setmana un grup de nens malalts de càncer de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia també són a Grandvalira, en concret al sector del Pas de la Casa, en unes petites vacances a la neu que mai oblidaran.

El pilot de ral·lis i portaveu del Patronat de Grandvalira Social, Albert Llovera, s'ha volgut sumar també a aquesta acció i va valorar la feina feta per apropar la neu «no només a persones amb problemes, sinó també a les seves famílies i acompanyants perquè puguin gaudir de l'esquí i d'activitats con les motos de neu o el múixing. És el nostre futur també».

Per la seva part, Blanca Fernández Ochoa, medallista olímpica espanyola, va afirmar que aquesta «és una experiència brutal, maca com poques. Veure com els nens s'ho passen així de bé i els pares encara més s'ha de fomentar. Esperem que cada vegada hi hagi més suport per a aquest tipus d'iniciatives».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT