PUBLICITAT

Cardelús obrirà la temporada del FIM CEV Repsol al circuit de Jerez

  • Xest, Motorland i Jerez han estat les seves estades de preparació amb la nova KTM
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavi Cardelús. Foto: EL PERIÒDIC

Xavi Cardelús i l'equip BST-Cardelús Racing participaran aquest cap de setmana a la primera cursa del nou FIM CEV Repsol que es posa en marxa al circuit de Jerez. En aquesta temporada, els pilots de Moto3 visitaran vuit circuits diferents, entre ells dos fora de l'estat espanyol (Le Mans i Algarve) i disputaran onze curses en total.

La pretemporada del pilot andorrà que estrena KTM en la seva segona participació ha estat satisfactòria i ha tingut com a escenari els circuits Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, Motorland i Jerez. En tots ells, Cardelús ha estat a prop dels primers llocs de la classificació i tant ell com l'equip han completat l'adaptació a la nova moto que substitueix la FTR utilitzada la temporada passada.

L'objectiu és lluitar per estar entre els 10 primers llocs d'aquesta categoria. «Tant l'equip com jo estem molt contents de com han anat les coses fins ara i il·lusionats davant d'aquesta temporada que ha de ser la de la consolidació a la categoria», assegura el jove pilot abans de viatjar cap al circuit andalús.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT