PUBLICITAT

Detinguts cinc joves amb droga a la frontera del Pas

  • La Policia enxampa un jove que va fugir del control al Riu Runer
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge de la frontera del Pas de la Casa. Foto: TONY LARA

la Policia va detenir el passat divendres cinc joves de 24, 23, 22, 21 i 23 anys, de nacionalitat francesa i no residents al Principat. Els detinguts volien accedir al país en dos turismes, els tres primers en un Volkswagen Polo i els dos següents en un Volkswagen Golf, tots dos amb matrícula francesa. Durant el control i registre als ocupants es van decomissar 19,1 grams de marihuana, 6,9 grams de cocaïna i 1,9 grams de MDMA (èxtasi), que duien amagats sota la roba així com a sota d'un dels seients.

A part dels cinc joves francesos, la Policia va detenir durant la setmana passada quatre persones més relacionades amb les drogues. Així, el dimarts, a la frontera del riu Runer, van detenir un espanyol no resident de 27 anys amb un gram d'heroïna i 4,7 grams d'haixix. L'endemà, els agents van detenir un andorrà de 26 anys amb 0,4 grams de cocaïna durant un control efectuat a Andorra la Vella. El mateix dia, però a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir un espanyol no resident de 34 anys amb 1,2 grams de cocaïna i 15,4 grams d'haixix. Finalment, el divendres els agents van detenir al Tarter, un espanyol no resident de 20 anys, amb 0,4 grams de cocaïna i 2,8 grams de marihuana, en un control efectuat a l'aparcament de les pistes d'esquí.

La setmana del 24 al 30 de març també s'ha tancat amb quatre detencions per superar els límits d'alcoholèmia permesos.

D'altra banda, la Policia va detenir el passat dijous a les tres de la tarda a Andorra la Vella, un andorrà de 27 anys, que havia fugit al matí d'un control a la frontera del riu Runer, conduint un turisme a gran velocitat amb el que va accedir al Principat, i sense fer cas de les indicacions d'aturar-se dels agents de la Duana i de la Policia. Finalment, dissabte la Policia va detenir a la frontera amb França una dona xinesa no resident de 33 anys, per trencar una ordre d'expulsió governativa vigent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT