PUBLICITAT

Cinquè Forum de les escoles d'idiomes a la Seu d'Urgell

  • La trobada se centrarà en l'aprenentatge de les llengües i l'ensenyament
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Seu d'Urgell acollirà el cinquè Fòrum EOICAT, divendres i dissabte que ve, 4 i 5 d'abril. El Fòrum que organitza l'Associació de Professors d'Escoles Oficials d'Idiomes de Catalunya se celebrarà a l'Escola Oficial d'Idiomes de la capital alturgellenca i comptarà amb un programa de ponències, tallers i sessions plenàries sota el títol Amb les llengües, creixem. L'acte inaugural de divendres a les 12 del migdia, serà presidit per la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, la directora de l'EOI, Mercè Solanelles i el president de l'EOICAT, Terencio Simón.

El Fòrum de l'Associació de Professors d'EOIs de Catalunya se celebra cada dos anys i l'alcalde de la Seu, Albert Batalla va considerar ahir que «ens satisfà rebre a la ciutat iniciatives com aquestes. De fet, treballem intensament perquè cada vegada se celebrin a la Seu trobades i congressos. Aquesta és una bona manera de dinamitzar turísticament i econòmicament la nostra ciutat». Val a dir que l'EOICAT compta amb 275 socis i 46 escoles oficials a Catalunya en són socis protectors. A més, també hi ha vuit centres públics delegats que depenen de les EOI de Girona, Lleida i La Seu d'Urgell. De l'EOI de la Seu en depenen els centres de Sort i Puigcerdà.

El Fòrum / La jornada inaugural seguirà a la una del migdia amb la conferència Som el què comuniquem? que impartirà el director del diari Ara, Carles Capdevila. El fòrum seguirà a les quatre de la tarda amb la sessió plenària Somiar, créixer i treballar en equip dirigida per Xesco Espar, professor de l'INEFC i director de l'Acadèmia d'Entrenadors. El cinquè Fòrum EOICAT es desenvoluparà al llarg de tota la jornada de divendres i també de dissabte a les diverses aules de l'EOI de la Seu d'Urgell. La clausura serà dissabte a dos quarts de set de la tarda, a la sala d'actes del CETAP, amb la conferència Les llengües creixen, i les EOI? a càrrec de Neus Figueras, responsable de l'Àrea d'Ensenyament d'Idiomes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A dos quarts de vuit, se celebrarà la junta general de socis de l'EOICAT, a la sala 1 de l'EOI. I finalment, a les nou de la nit se celebrarà el sopar de comiat patrocinat per l'EOICAT, a l'Hotel Andria de la Seu d'Urgell, segons informa l'Ajuntament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT