PUBLICITAT

Els dos vehicles andorrans compleixen en l'EcoRallyRACC

EL PERIÒDIC
BARCELONA

Els dos cotxes (Ingrid Rossell-Ester Roqueta i Àlex Bercianos-Susana Berengena) que presentava l'equip ACA-FEDA-e en l'EcoRallyRACC, prova de regularitat i consum disputada per carreteres de Barcelona, van aconseguir classificar-se, oferint una bona imatge i aconseguint l'objectiu de mostrar el compromís d'ambdues entitats en la mobilitat de les persones, fomentant l'ús dels nous vehicles equipats amb tecnologies dissenyades per estalviar energia i respectar el medi ambient.

Rossell i Roqueta disposaven com en l'edició anterior d'un Ford Focus 1.0 EcoBoost cedit per Ford Espanya. En els sis trams de regularitat van aconseguir dues cinquenes i una sisena plaça. De totes maneres, una posició més alta en algun dels altres tres trams els va penalitzar, per concloure en el 9è lloc de Regularitat, 2n en ECO2 (gasolina) i també en ECO Dames (equips femenins).

Per a Bercianos i Berengena, que defensaven la victòria de 2013 en la categoria d'Elèctrics amb el Citroën C-Zero de FEDA, primer cotxe elèctric matriculat al país, el resultat no ha estat l'esperat, ja que a més d'arribar a la meta molt limitats d'autonomia acabaven en 7a posició en ElectroSeries, amb una 5a plaça en un dels trams com a millor resultat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT