PUBLICITAT

Cap de setmana accidentat

  • La matinada de diumenge un vehicle conduït per una menor bolca i deixa quatre ferits
  • La copilot que pateix un traumatisme cranial a resultes del xoc de dissabte, evoluciona bé
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

webaa
Imatge de l'accident a l'Avinguda del Pessebre d'Escaldes dissabte a la matinada. Foto: L. F .M

Quatre accidents –tres en territori andorrà i un a Ós de Civis–, nou ferits, i un detingut és el balanç d'un cap de setmana accidentat. L'últim incident va ser a la tarda d'ahir a Ós de Civis, una andorrana va resultar ferida de consideració i va ser traslladada a l'Hospital de Meritxell. El doctor Xavier Castella, va explicar ahir al vespre que «pateix diferents fractures a les vertebres, les costelles, i el fèmur, però està fora de perill». Ahir al volts de dos quarts de sis de la matinada, un Jeep Wrangler amb matrícula del Principat, va perdre el control a la CG–3 a l'alçada d'Odino. El vehicle va sortir de la calçada i va quedar bolcat sobre el sostre damunt d'un prat, segons va informar la Policia. Quatre dels cinc ocupants del vehicle –tres noies i un noi tots menors d'edat–, van resultar ferits i van ser traslladats a l'Hospital. Fonts properes a la família d'un dels accidentats, van explicar que el vehicle el conduïa una de les noies menors que va patir diverses contusions i que havia agafat el cotxe dels pares per fer un trajecte curt, d'Arans a Ordino. La conductora tenia el permís per conduir acompanyada d'un adult. Les mateixes fonts van explicar que una de les noies que anava darrera va patir les lesions més greus, amb un pulmó perforat i el fèmur trencat i va ser operada d'urgència tan aviat com va ingressar a l'Hospital. Tots els ocupants van patir contusions a l'esquena a causa del cop. Des del cos de Bombers van explicar que no hi va haver complicació per efectuar el rescat.

DETENCIÓ/ Durant la matinada del dissabte es van produir dos accidents amb ferits. D'una banda, a mitjanit a la CG–2 a Encamp amb un sol vehicle implicat, un turisme Seat Córdoba amb matrícula andorrana; el conductor, un jove portuguès resident de 25 anys, va resultar ferit de poca consideració. Finalment, a les 3.43 hores del dissabte va tenir lloc l'accident més greu del cap de setmana, a l'avinguda del Pessebre 83 d'Escaldes- Engordany, a l'alçada del Pont dels Escalls. Un turisme Volkswagen Golf VR6 amb matrícula andorrana va impactar el seu lateral dret contra un Fiat 500 també del Principat, que es trobava aturat al marge esquerre de la calçada. El Volkswagen va topar amb cinc piquets metàl·lics de la voravia i va xocar finalment contra el mur.

Inicialment, van resultar ferits l'acompanyant del turisme que va impactar contra el cotxe aturat i els dos ocupants d'aquest. Es tracta d'una dona de 29 anys andorrana i d'un home de 35 anys i una dona de 34, residents portuguesos. La dona andorrana va resultar ferida greu en patir un traumatisme cranial. Ahir des de l'hospital van informar que evolucionava bé. El conductor del Volkswagen, un andorrà de 27 anys, va quedar detingut després de donar positiu al control d'alcoholèmia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT