PUBLICITAT

L'IES Puigcerdà oferirà per un grau superior sobre gestió turística

EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

L'Institut Pere Borrell de Puigcerdà oferirà el curs 2014-2015 per primera vegada un cicle formatiu de grau superior sobre gestió sociocultural i turística. El departament d'Ensenyament ha acceptat finalment les peticions que durant anys s'han fet des del centre educatiu. El cicle formatiu que es cursarà l'any vinent serà en forma dual, i això vol dir que hi haurà una formació teòrica al centre i una segona part de pràctica laboral amb les empreses. La directora de l'IES, Paquita Llorens, ha afirmat que «ens diferencia, i és ideal ja que el motor econòmic de la comarca és el turisme i els serveis».

Llorens ha explicat que el cicle va molt bé per a la zona on es desenvoluparà. Fins ara els joves que no volien seguir estudis superiors, però volien fer un cicle formatiu de grau havien de marxar igualment de la comarca. Llorens afirma que «tot i que és una comarca petita és important que els joves del territori tinguin les mateixes oportunitats que els d'altres zones i no hagin de marxar per formar-se».

Els joves que cursin el cicle sortiran capacitats per programar i organitzar activitats d'animació sociocultural i turística, podran promoure colònies d'estiu, grups d'animació en hotels i gestió i promoció turística i cultural a nivell d'administració.

Actualment, l'institut Pere Borrell ofereix tres cicles formatius de grau mitjà: Gestió administrativa, Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural i Cures auxiliars d'infermeria i atenció a persones en situació de dependència. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT