PUBLICITAT

El comú està «encantat» amb el projecte del parc aquàtic

  • No descarten fer, amb el percentatge de cessió, l'estació d'autobusos
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els terrenys de la Borda Nova, on ara hi ha una zona de pràctiques Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Andorra la Vella, a través del seu cònsol menor, Jordi Minguillón, va fer ahir les primeres valoracions públiques sobre el projecte del parc aquàtic cobert que es vol fer a la zona de la Borda Nova, uns terrenys fins ara del Bisbat venuts per 10 milions d'euros a una empresa amb capital rus. Minguillón va assegurar que si el projecte «ha de generar turisme i riquesa per a la parròquia, estem encantats». «Estem disposats a ajudar», va afirmar.

En qualsevol cas, però, va explicar que encara no han vist el projecte definitiu d'aquest espai aquàtic familiar, sinó «petites pinzellades» durant les reunions mantingudes amb els empresaris implicats. Estan a l'espera que se'ls presenti de manera definitiva i també que sol·licitin els permisos per començar a construir.

Per part de l'empresa, ja han manifestat la seva gratitud al comú per totes les facilitats posades fins ara, sobretot a partir de que es tanqués la venda, fa un mes.

D'altra banda, i en relació al percentatge de cessió obligatòria que rebrà el comú en concepte de l'operació, el cònsol menor va explicar que s'estan estudiant diversos projectes, entre ells l'estació nacional d'autobusos, tal i com s'havia plantejat en un inici abans que l'empresa Aiguaparc adquirís els terrenys. «Amb el terreny sol no n'hi ha prou», va reconèixer en relació al que els quedarà fruit de la cessió, «però parlant amb privats de la zona es poden fer coses», va assegurar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT