PUBLICITAT

El partit contra Indonèsia es retarda un hora per les audiències

  • S'emetrà per televisió i es calcula que tindrà una audiència de 50 milions d'espectadors
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El partit amistós d'avui entre Andorra i Indonèsia a Alzira, que estava previst per a les dues de la tarda s'ha decidit retardar. Es jugarà una hora més tard perquè finalment serà retransmès per un canal del país asiàtic que ha calculat que tindrà una audiència de 50 milions d'espectadors. Sense dubte tot un aparador per a la tricolor i per al país.

La convocatòria de Koldo per aquest partit té moltes lectures. El partit no és més que un nou test de preparació per al pròxim Preeuropeu i de nou s'han quedat fora Bernaus i Fernando Silva, dos veterans que sembla que ja no entren en els plans del seleccionador. Hi ha d'altres baixes per decisió tècnica també a destacar, però segons Koldo es deuen a que «vull provar amb altres jugadors». No són a la llista Sebas, Juli i Moisés, els tres descartats de la preconvocatòria, ni tampoc habituals com Márcio, Ayala o Adri.

LEO ALVES, LA GRAN NOVETAT / La gran novetat en la llista és Leo Alves, qui ha vist la recompensa per la gran temporada que està fent a les files de l'FC Andorra. Xavi Vieira tindrà l'oportunitat de disputar el seu segon partit com a internacional absolut i tornen jugadors que estaven oblidats com Toscano, Rubio o Maneiro –aquests dos últims ja van ser contra Moldàvia.

Indonèsia no és més que qualsevol rival europeu per tant la selecció té més opcions que mai de sortir amb un resultat positiu. Koldo, però, és caut: «Són físicament superiors, cometríem una errada si no els respectem».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT