PUBLICITAT

El primer andorrà que derrota un espanyol en una cita de màxim nivell

EL PERIÒDIC
TAIPEI

Periodic
El director tècnic Juajo Padrós, Jorge González i Boris Ruiz, el dilluns passat a Taipei. Foto: FANDTAEKWONDO

Jorge González es va convertir dilluns en el primer taekwondista andorrà que derrota un espanyol en una cita de màxim nivell. Ho va fer en els Campionats del Món júniors que s'estan disputant a la ciutat xinesa de Taipei, en superar en segona ronda a Ekaitz Berrade.

L'andorrà havia superat la primera eliminatòria de la categoria de menys de 73 quilos per sorteig i en el segon, davant l'espanyol, va ser superior en el primer assalt i allò va obligar al seu adversari a arriscar. Així que en el segon round, amb més confiança i el marcador a favor, va anar distanciant-se fins acabar imposant-se 19-7. En la tercera ronda, els vuitens de final, va anar a remolc contra l'alemany Andreas Tausch per acabar cedint 11-5. Així doncs González va acabar entre els setze millors, el millor resultat de la història júnior masculina del Principat que iguala l'aconseguit per Jèssica Rovira.

De la seva banda Boris Ruiz es va creuar en la primera ronda de menys de 68 contra el lluitador de Tunísia Amir el Weslati, amb qui va perdre per un ajustat 2-4.

NO ALS YOUTH OLYMPIC GAMES / Dos dies abans de fer història, González afrontava un torneig classificatoria pels Jocs Olímpics de la Joventut 2014. Havia de quedar entre els vuit primers, és a dir, guanyar dos combats, però només va poder vèncer en el primer per acabar en el top-16.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT