PUBLICITAT

Gran estrena de Machado amb triomf a les Sèries Rotax

EL PERIÒDIC
ZUERA

Amb gairebé 200 inscrits entre les diferents categories, les Sèries Rotax de kàrting s'han confirmat com un excel·lent banc de proves per als equips en aquest inici de la temporada, per afrontar amb més garanties les competicions de l'any. Una competició que el cap de setmana passat va viure la cita inicial a Zuera (Saragossa) i en la qual hi va ser l'equip AVF Racers d'Adrián Vallés amb Àlex Machado entre els seus pilots.

L'andorrà està en plena pretemporada i aquesta era el primer test, que va anar fantàstic de cara a afrontar els objectius de la nova temporada: el Campionat d'Europa i d'Espanya de KF3 i alguna prova més que dependrà del pressupost.

Machado va demostrar en les sessions oficials que lluitaria pel triomf. La pole-position se li va escapar per una dècima però en carrera va estar imparable. En la primera final, malgrat un xoc inicial que el va relegar a la 12a plaça però va remuntar fins vèncer, igual que en la segona, a la qual va marcar el ritme. De moment, és líder de la Rotax júnior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT