PUBLICITAT

Jornada sobre oportunitats a europa adreçada als joves

  • Donarà a conèixer els projectes que dóna ajuts a l'emprenedoria
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

E l servei de treball de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha organitzat per demà la jornada Oportunitats a Europa adreçada als joves alturgellencs per tal que coneguin els diferents projectes europeus subvencionats pel que fa a l'emprenedoria, així com els programes de mobilitat europea que ofereix la Comissió Europea i com buscar feina en diferents països de la Unió Europea.

La jornada anirà a càrrec de diversos ponents especialitzats en temes europeus. Els joves que hi estiguin interessats a assistir-hi poden fer les seves inscripcions, de manera gratuïta, trucant al 93 35 56 08 o a [email protected]

Tant la regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu com el conseller de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Meritxell Planes i Ricard Pérez, respectivament, valoren «molt positivament» la realització d'aquesta jornada sobre oportunitats a Europa i destaquen que «la Unió Europea ofereix també oportunitats als joves de la Seu i comarca». Planes i Pérez agraeixen als ponents la seva assistència i alhora animen als joves a participar d'aquesta jornada, ja que «poden conèixer de primera mà noves sortides a nivell europeu».

continguts / La jornada Oportunitats a Europa s'iniciarà a els 10 del matí amb la presentació dels continguts. A un quart d'onze tindrà lloc la ponència inaugural a càrrec de Joaquim Millan, advocat, president d'Eurolocal i secretari del Consell Català del Moviment Europeu, qui farà la introducció i explicarà l'estratègia 2020, així com els objectius concrets que té Europa en polítiques de joventut.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT