PUBLICITAT

Licitada la substitució de la gespa artificial del camp de futbol

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
El camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell Foto: AJ. DE LA SEU

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha licitat les obres per substituir l'actual gespa artificial del camp de futbol municipal. Les empreses que hi estiguin interessades poden presentar les seves propostes fins el 15 d'abril.

El projecte que ha sortit a concurs inclou l'extracció de la gespa que hi ha actualment al camp de futbol de la Seu d'Urgell, així com la seva substitució per una gespa artificial més moderna i de millor qualitat.

L'actual gespa artificial es va instal·lar el 2001. Tot i haver-se realitzat diverses actuacions de manteniment, ja ha superat el període de vida útil i es troba en condicions desfavorables per a la pràctica del futbol. A més a més, també es preveu el canvi del sistema de reg del mateix camp de futbol, ja que el sistema existent de reg automàtic amb aspersors ubicats dins del terreny de joc no ha funcionat de manera satisfactòria. El nou sistema inclourà un parell d'aspersors més potents que treballaran des de fora els límits del terreny de joc, fet que afavorirà el manteniment de la gespa i a la vegada limitarà els punts conflictius i perillosos dins del camp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT