PUBLICITAT

'Tots fem Comú' és el nou nom de l'informatiu de la corporació de la capital

  • Pepita López ha estat la guanyadora dels cinc finalistes
  • A principis d'octubre sortirà el primer número del butlletí comunal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres del Comú amb els finalistes i la guanyadora, ahir. Foto: ANA / DP

El Comú d'Andorra la Vella va lliurar ahir el premi a la guanyadora de la convocatòria popular 'Triem un nom' per a l'informatiu comunal. Després d'un procés de selecció, el jurat del concurs es va decantar per cinc propostes finals, les quals han estat sotmeses a votació popular. La guanyadora ha estat Pepita López amb al nom 'Tots fem Comú'.

A partir d'ara aquesta publicació trimestral portarà aquest nom. El pròxim número, previst per a principis d'octubre, ja tindrà com a capçalera aquest títol elegit.

Els altres finalistes han estat 'Viu la parròquia', de Nati Marquilló, 'Aprop.ad', de Xavi Escribano, 'La Capital', d'Alícia Campos, i 'Santamargi la Vella', de Damià Verdú. Els finalistes han rebut com a premi un passi per a la Temporada de Teatre i la guanyadora s'ha endut una Nintendo Ds i una portada emmarcada del primer exemplar de l'informatiu amb el nou nom.

L'acte del lliurament dels premis es va celebrar ahir al comú, on els màxims mandataris comunals van agrair la participació dels finalistes en aquest concurs. Amb aquesta decisió s'inicia ara la tasca per part del comú de fer de manera trimestral aquest butlletí que recollirà les principals notícies de la capital i d'aquells projectes que s'han impulsat des dels diferents departaments i comissions de la corporació d'Andorra la Vella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT