PUBLICITAT

El TIM Pirineus viurà una edició de rècord amb 115 equips

I. MOURE
ANDORRA AL VELLA

El Torneig TIM Pirineus que organitza la Federació Andorrana de Bàsquet i l'empresa MATE Sports viurà en la vuitena edició, la del 2014, de rècord. Aquest any repeteix per tercer any integrat en el calendari d'esdeveniments oficials de FIBA Europa i tornarà a superar les xifres fins el punt de convertir-les úniques per les dimensions d'Andorra.

El torneig es dividirà en dos caps de setmana. El del 2,3 i 4 de maig centrat en les categories mini i infantil, que de moment compta amb 115 equips inscrits –el límit estarà en 120– i el 16, 17 i 18 de juny el cadet i júnior, que a dia d'avui comtpa amb 29.

«Ara ens sentim com un referent», indicava el director tècnic de la FAB, Jaume Tomàs, abans de dir les xifres que mourà un dels campionats més potents de la base a Europa: «Hi haurà unes 1.200 persones entre jugadors i tècnics, més 1.000 acompanyants que han confirmat la seva assistència. És possible que hi hagi gent que vingui pel seu compte, però tot i així calculem que hi haurà unes 4.000 pernoctacions». Unes xifres que situen el TIM com un esdeveniment esportiu en l'elitde la política de Turisme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT