Lluís Marín obté la victòria en la Copa d'Europa de Lenk

• Laura Soulié acaba 46a en persecució, en la darrera prova de Copa del Món de biatló a Oslo
LENK / OSLO

Marín, ahir al podi de Lenk Foto: FAE

No ha estat una temporada gens bona per a la gran esperança de l'esport andorrà, Lluís Marin, però malgrat tot el surfista de neu andorrà té talent com pocs en el planeta i ahir ho va demostrar adjudicant-se la victòria en una prova de Copa d'Europa disputada a l'estació txeca de Lenk.

Marín era el corredor més veterà (nascut al 1986) sobre un total de 76 participants que s'hi van donar cita i va poder sumar 290 punts per aquesta victòria, que va aconseguir amb gairebé tres segons de marge respecte del segon classificat, el suís Jerome Lymann.

En la categoria femenina Maeva Estévez va protagonitzar un gran paper i va finalitzar la 14a de 42, a uns sis segons de la primera classificada, la francesa Charlotte Bankes, que li van permetre sumar 46,8 punts.

Pel que va a biatló, Laura Soulié afrontava el dissabte la darrera cita de la Copa del Món a Oslo. Soulié va aconseguir la 46a posició en la prova de persecució amb un net en la primera tirada, una errada en la segona, tres en la tercera i cap en l'última, i va acabar a més de cinc minuts de la primera classificada, l'eslovaca Anastasiya Kuzmina.

Per últim, en alpí el mal temps va impedir la disputa de totes les proves que estaven en l'agenda de la Federació Andorrana d'Esquí. Al Nacional francès, a Méribel, es van anul·lar el supergegant femení i l'eslàlom masculí de dissabte i totes les proves de velocitat d'ahir.