PUBLICITAT

Calvó es reunirà amb el ministre Benet per la denúncia a NU Flow

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Xavier Calvó, propietari de l'empresa ACE Dura Flo --que es dedica a la restauració de canonades sense destruir parets-- es reunirà divendres amb el ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, per tractar l'afer ja denunciat davant la Generalitat i les autoritats andorranes.

Segons Calvó, la firma NU Flow, amb seu a Montferrer i Castellbó (Alt Urgell) i que també es dedica a la reparació de canonades a Andorra i Catalunya, estaria presumptament fent servir materials nocius per la salut en els treballs que porta a terme.

LLUITA DE CALVÓ
Calvó va reclamar a les autoritats que paralitzin l'activitat de NU Flow i va fer una crida als clients d'aquesta firma a demandar-la. L'empresari va explicar que la consellera de Salut, Marina Geli, ja s'ha posat en contacte amb ell per trobar-se per parlar sobre les denúncies. Calvó també va presentar denúncies al Departament d'Innovació Universitats i Empresa de la Generalitat, a l'Agència de Protecció de la Salut de la Generalitat i a l'oficina d'Ocupació de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT