PUBLICITAT

L'Alt Urgell exposa producte a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
L'estand de la comarca situat al saló "Aliments, territori i tu", organitzat per la Diputació de Lleida, ahir. Foto: CONSELL COMARCAL

L'Alt Urgell exposa aquest cap de setmana a la Fira de Sant Josep de Mollerussa amb un estand propi que està situat dins del saló Aliments, territori i tu que organitza la Diputació de Lleida per promocionar els productes del territori. L'estand de la comarca és una creació del Consell Comarcal i el Consorci Alt Urgell–Cerdanya en col·laboració amb Turisme de la Seu, i està gestionat per les mateixes entitats.

Publicitat / A l'estand de l'Alt Urgell s'hi pot trobar una mostra representativa de productes i material publicitari dels artesans i les empreses agroalimentàries de la comarca, a més del catàleg d'aquests productors editats en el marc del projecte Gustum. A banda d'això, també s'hi exposen fitxes individuals en quatre idiomes i amb les dades corresponents en codis QR.

Producte artesà / Per sectors, els productes presents a l'estand són: làctics i formatges; embotits i carns fresques; mel, melmelades i conserves; fruites, verdures, bolets i herbes aromàtiques i begudes, tots ells d'elaboració artesanal i utilitzant amb el millor producte del territori.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT