PUBLICITAT

Doble cita per tancar la 12a Copa d'Andorra

  • El CV Andorra rep el Río Duero San José pensant només en sumar el tercer triomf
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les proves d'esquí de muntanya al Principat d'aquest curs Foto: ÀLEX LARA

La 12a edició de la Copa d'Andorra d'esquí de muntanya es tanca aquest cap de setmana de gran intensitat en què Albert Llovera obre el Nacional de ral·lis de terra i el CV Andorra té l'ocasió de sumar la tercera victòria. Però hi ha molt més a l'agenda: futbol diumenge, rugbi i el Cros de les Valls a la Borda Mateu.

RAL·LI - Albert Llovera obre l'Espanyol a Lorca

391,60km dels quals gairebé 100 seran de velocitat, és el que haurà de superar Albert Llovera (Abarth Grande Punto) per començar amb el calendari del Campionat d'Espanya de ral·lis de terra. La cita, al Terres Altes de Lorca, amb 30 equips inscrits. S'hauran de superar nou especials (cinc de diferents) en un bucle de dos especials A (14,56km) i B (12,84km), i en la continuació el tram C (9,45km) s'haurà de superar tres vegades mentre que l'especial D (13,18) només una. Llovera té l'objectiu de lluitar pel títol en el Grup N.

FUTBOL - Arrenquen els "play-off" pel títol

En Primera Divisió arrenquen demà els play-off pel descens i pel títol: A les 12.00 al Comunal, derbi colomenc, i a les 18.00 a Aixovall, el Lusitans contra el Sant Julià

RUGBI - Últim partit de la fase regular per al VPC

El VPC Andorra tanca demà la fase regular de Promoció visitant l'AE Union. Els francesos són penúltims (27 punts) i els andorrans quarts (45).

FUTBOL SALA - El Sant Julià mira d'entrar en la lluita

Una victòria avui del CE Sant Julià (19.00h, Centre Esportiu) contra l'Altafulla permetria l'equip que entrena Talín Puyaltó entrar de ple en la lluita per l'ascens de categoria. La Tercera Nacional està sent una competició molt competida en què els lauredians estan mostrant un nivell que els hi permet somiar amb cotes més altes que no la mitja taula.

FUTBOL - L'FC Andorra visita l'Alpicat

L'FC Andorra visita demà l'Alpicat, equip que en teoria i mirant la classificació de la Primera Catalana, no hauria de ser un problema per als de Justo Ruiz. Amb tot, en aquesta categoria cap rival està sent fàcil. Els catalans són penúltims amb 22 punts (cinc victòries i set empats), mentre que els tricolors ocupen la 13a posició amb 27 punts.

CURSES DE MUNTANYA - "Crono" de Soldeu i Travessa la Serrera

Doble cita avui i demà per tancar la 12a edició de la Copa d'Andorra. Molt pendents de la neu que hi pugui haver-hi, la Cronoescalada de Soldeu sortirà del Tarter avui a les 10.00h, mentre que la Travessa de la Serrera serà demà a partir de les 9.00h. La intenció és fer el recorregut tradicional i no haver de fer-ho a pistes, però el temps manarà.

VÒLEI - Matx al Poliesportiu avui a les 18.00 h

El CV Andorra torna al Poliesportiu, avui a partir de les 18.00h, per enfrontar-se a un rival incòmode però que els andorrans voldran convertir en la tercera víctima. El Río Duero San José suma set victòries aquesta temporada i ve de guanyar 3-0 al Cajasol Juvasa. El rival és dur, però les ganes locals per canviar el rumb ha de ser l'empenta que es necessita.

ATLETISME - Demà a les 10.00 h., el 33è Cros de les Valls

Demà a les 10.00h es disputa el 33è Cros Internacional de les Valls, als prats de la Borda Mateu de Santa Coloma amb més de 600 corredors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT