PUBLICITAT

El Lusitans i la moda del 'tengui-falti'

  • El vigent campió crea un àlbum de cromos del club amb els jugadors de totes les categories
  • Tindrà 16 pàgines i 129 espais a omplir
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Un àlbum de cromos. Aquesta és la nova, original i divertida iniciativa que ha engegat el FC Lusitans amb l'objectiu de continuar treballant per dignificar la imatge del club explotant el vessant social.

Només 2.000 euros ha necessitat l'entitat que presideix Antonio da Silva per fer conèixer més a fons el club vermelho, amb aquest divertit joc d'intercanvis, sobretot entre els joves ?i no tan joves? col·leccionistes. S'han encarregat 129 àlbums i 19.500 cromos adhesius per comercialitzar amb la imatge dels jugadors de totes les categories del club, des del sènior fins al benjamí; setze pàgines formades per una portada amb les siluetes del capità Luis, de Leo i de Ferran Pol, un text amb un missatge del president, dues pàgines institucionals amb els fundadors del club i les dues directives que l'han dirigit fins a dia d'avui, a més de l'equip tècnic ?en el qual, i sense marge de correcció, encara surt Carlos Sánchez, substituït fa només una setmana en el càrrec d'entrenador en detriment de Vicens Marqués?, els reforços d'hivern i un afegit de moments emblemàtics que van marcar la història del club, des de la participació en competicions europees fins a les conquestes de la Lliga, la Supercopa o fins i tot la Copa Constitució del 2002.

L'àlbum costarà 5 euros i els cromos es podran comprar en paquets de cinc a un preu de 50 cèntims. Es podran aconseguir a la seu del club ?ubicada al carrer Doctor Mitjavila?, al Bar Nou ?que està al costat?, al quiosc del barri d'Escaldes ?avinguda del Pessebre? i durant els partits que jugui el primer equip.

El de demà a les contra el Sant Julià serà el tret d'iniciativa a una iniciativa que ha generat entusiasme a la cúpula del vigent campió: «Tothom ha jugat a intercanviar cromos de futbol, de personatges de dibuixos animats o sèries i pel·lícules mítiques. El Lusitans ja pot dir que té el seu àlbum particular i volem donar-li continuïtat la pròxima temporada», exposa Da Silva sense tancar la porta a crear un àlbum de tota lliga: «Hauríem de posar-nos d'acord tots els clubs, però seria una idea magnífica per potenciar el futbol andorrà».

Seran cromos senzills, cadascun amb el nom del protagonista i la seva foto a mig cos. Suficient perquè el Lusitans faci reviure la moda del tengui-falti que tans bons records concedeix de les nostres infàncies. H

Ahir es van disputar a Silvaplana (Suïssa) les qualificacions de la Copa del Món d'slopestyle, amb Carlitos Aguareles Loan en la 25a posició final. L'andorrà va sumar 58.60 punts, sent el 13è del seu heat. La seva millor actuació va estar en la segona ronda amb els 58.60 punts, ja que en la primera n'havia fet 27.40. El guanyador del seu heat va ser Andri Ragettli (Suïssa), amb 90.40, que va ser l'únic de l'edat de l'andorrà que l'ha superat dels del 1998.

L'andorrà es va mostrar una mica nerviós perquè era la seva primera Copa del Món, i llavors a la primera ronda no va planxar. A la segona, però, sí que va fer la ronda sencera, tot i que va tenir alguns errors d'execució al salt, on no va grapar bé. En tot cas, Aguareles Loan estava content per la seva actuació i per finalitzar en la 25a posició final.

ALPÍ, GEGANT A FRANÇA / Ahir es va disputar el gegant dels Nacionals de França a Méribel. Mireia Gutiérrez va ser 21a posició, mentre que Carmina Pallàs ho va fer en la 43a. Per la seva part, Sissi Hinterreitner no va poder finalitzar la segona mànega, mentre que Sara Raméntol va quedar fora en la primera. En homes, també en el gegant Marc Oliveras va ser 27è i Robert Solsona 28è. Josh Alayrach no va acabar la segona mànega i Àxel Esteve la primera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT