PUBLICITAT

Primera reunió de treball del Consell Municipal d'Infants

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
El Consell Municipal d'Infants en la reunió de treball a l'escola Albert Vivess de la Seu d'Urgell, ahir. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

L'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell va acollir ahir la primera reunió de la comissió de treball del Consell Municipal d'Infants on es van treballat els temes que es van proposar durant el ple constituent d'aquest òrgan representatiu dels nens i nenes de la ciutat.

En aquesta primera sessió de treball es van dividir els diversos temes proposats pels alumnes de les escoles de la Seu i s'hi van classificar en les diverses àrees municipals com civisme, solidaritat, serveis socials, lleure, promoció econòmica, esports, urbanisme i cultura.

La regidora de Joventut i Infància de l'Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes, que va presidir la comissió, va manifestat que 2hi ha molt temes a treballar, fet que demostra la necessitat d'un Consell Municipal d'Infants a la Seu, ja que els nens i nenes tenen moltes coses a dir i aportar».

Planes va explicar que es començarà a treballar en temes de la Festa Major, ja que «encara s'hi està a temps, i és una petició que han fet arribar la majoria dels representats dels alumnes». Aquesta qüestió la treballaran els alumnes de cinquè i sisè de cada escola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT