PUBLICITAT

Festa, neu i solidaritat

  • Multisegur donarà 5 euros a Unicef per cada nen que vagi a Pal aquest dissabte
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'Andy, Alberch i Talern, durant la presentació de la Festa de la Neu, ahir al matí Foto: ANA / N.M.

La Festa de la Neu que se celebra cada any a l'aparcament de Pal a Vallnord, comptarà, aquest dissabte i per primera vegada amb la col·laboració d'Unicef i Multisegur Assegurances. Tal com van anunciar ahir els seus organitzadors, per cada infant que assisteixi a la festa, que és gratuïta, Multisegur donarà cinc euros al projecte d'Unicef al Congo, el que equival al cost de vacunar a deu infants.

La festa, que ja arriba a la seva novena edició, preveu multitud d'activitats pensades pels més petits de la casa, com partits de bàsquet o de futbol, cotxes elèctrics, passejades en ponis, jocs de fusta, espectacles, exhibicions dels bombers, sortejos, i tot amb l'animació de l'Andy, el Piolet i la Violeta del Club Piolet. Tampoc no faltarà a la festa el Pocoyó, el personatge de dibuixos animats que des d'aquesta temporada esquia a Vallnord.

És la primera vegada que se sumen a la celebració Unicef i Multisegur, amb el seu projecte educatiu centrat en l'educació nutricional. Tal com va explicar la directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch, així es converteix la festa en solidària i per tant «es duplica la festa, a Andorra i al Congo».

L'any passat la festa va reunir un total de 600 nens, i per tant si es mantingués la xifra, l'asseguradora aportaria uns 3.000 euros, que seria l'equivalent al cost de vacunar a 6.000 nens al Congo.

Alberch, però, va indicar que el projecte va molt més enllà, encaminat a millorar tots els serveis bàsics. D'aquesta manera, es facilita l'accés a aigua potable, es financen les escoles per als infants sense estudis, es fan campanyes de vacunació i es fa el registre dels infants perquè tinguin una nacionalitat i, per tant, els drets que això comporta.

Així, l'Andy, del Club Piolet, es va mostrar molt orgullós de poder participar en aquest projecte solidari a la vegada que festiu i ple de sorpreses. L'Andy va convidar tots els nens «que vinguin a jugar amb mi aquest dissabte».

Per la seva banda, el director de Multisegur Assegurances, Jaume Talarn, va explicar que l'empresa té una vessant solidària i una gran sensibilitat amb la infància, i va assenyalar que han decidit col·laborar amb Unicef perquè «ens sembla una entitat molt respectuosa i ens agraden els seus dirigents». Per això va animar els pares a portar els seus fills dissabte a la Festa de la Neu, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT