PUBLICITAT

Mandicó agafa la direcció de l'Escola Especialitzada

  • La Junta Rectora la nomena en funcions fins a final de curs
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Alumnes de l'Escola Especialitzada de Meritxell. Foto: ÀLEX LARA

La Junta Rectora de l'Escola Especialitzada de Meritxell (EENSM) va decidir ahir que Celine Mandicó ocupi el càrrec de directora de l'Escola, encara que de moment ho farà en funcions fins a final de curs, «moment en el qual la Junta i la nova directora analitzaran de nou la situació per decidir el futur», s'explica en un comunicat que ahir va fer públic la Junta Rectora després de la reunió d'ahir amb caràcter extraordinari, on s'hi va acordar acceptar la renúncia de Carolina Serra Areny com a directora de l'Escola, que va trametre el passat 14 de març.

Mandicó en l'actualitat ja forma part de l'equip directiu de l'EENSM com a cap de servei de Progrés, una responsabilitat que seguirà assumint fins a final de curs. La també consellera de DA optava al càrrec de directora juntament amb un altre candidat.

Serra va presentar la renúncia al càrrec per motius personals. Després de 27 anys al front de la direcció de l'EENSM, Serra retornarà a la plaça de tècnic especialista en psicologia per a la que va ser contractada en iniciar la seva trajectòria a l'Escola. La Junta rectora també va expressar ahir el seu agraïment «més sincer per la dedicació i el treball desenvolupat per Carolina Serra». La dimissió de Serra no va sorprendre en cercles propers a l'Escola després que la Junta rectora decidís destituir Cel Monteiro, directora de la residència l'Albó a causa dels disfuncionaments constatats en aquest equipament lligat a l'EENSM.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT