PUBLICITAT

Marín tanca la Copa del Món amb una 14a posició

EL PERIÒDIC
LA MOLINA

El surfista de neu Lluís Marín va disputar dissabte la Copa del Món de la Molina, última de la temporada, on va finalitzar en la 14a posició després d'arribar als quarts de final.

L'andorrà va superar la ronda de vuitens de final amb solvència en la primera posició, però en la segona ronda, de quarts de final, quan anava en tercera posició va agafar una mala línia al revolt tres i quan va intentar recuperar la bona línia va caure, perdent opcions de continuar en el grup. Amb els 180 punts que va sumat dissabte, Lluís Marín tanca la general de la Copa del Món 23è, amb un total de 770 punts.

MAEVA ESTÉVEZ CAU EN COPA D'EUROPA / Ahir es va celebrar la primera de les dues cites de Copa d'Europa a l'estació de Puy Saint Vincent. Maeva Estévez va caure en la ronda de classificació. Estévez no va esmorteir bé una recepció i va acabar a terra. Avui, nova cita a la mateixa estació.

FREESTYLE: AGUARELES, SEGON A FORMIGAL / Carlitos Aguareles es va classificar dissabte en la segona posició a la prova de big air de Formigal. Aguareles Loan va ser segon gràcies a un bio 900 doble grab en un dia amb unes condicions molt difícils pel fort vent. El guanyador va ser Noah Albaladejo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT