PUBLICITAT

Moció d'ICV en defensa de les dones i dels drets ciutadans

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El grup Municipal d'ICV-EUiA de La Seu d'Urgell va presentar al ple celebrat dilluns passat una moció en commemoració del Dia Internacional de les Dones i en defensa dels drets de ciutadania.

Aquesta moció, que tenia com a finalitat recordar un cop més la desigualtat existent vers les dones en tots els àmbits socials i laborals, va ser aprovada amb el suport del PSC i ERC i l'abstenció de CiU i el PP.

Aprofitant la recent commemoració del Dia Internacional de les Dones, el grup municipal d'ICV va manifestar a través de la primera institució local el seu rebuig a les polítiques de discriminació i desigualtat promogudes pels sectors «més conservadors i reaccionaris i aplicades de forma continuada pel govern del PP amb lleis i decisions econòmiques i socials que agreugen cada cop més aquesta situació». També a través de la moció es posa de manifest el continuat deteriorament dels drets dels ciutadans fruit de les polítiques de retallades i gradual desmantellament de la societat del benestar i els drets socials i d'igualtat aconseguits els darrers anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT