PUBLICITAT

Marín cau en quarts de final i és 23è a Veysonnaz

  • L'andorrà supera els vuitens amb solvència però una errada el condemna en la següent ronda
EL PERIÒDIC
VEYSONNAZ

Periodic
Lluís Marín, a la prova de Montafon de principis de temporada. Foto: SINDY THOMAS / AGENCE ZOOM

Lluís Marín tornava ahir a unes finals de la Copa del Món de boardercross i ho feia assolint la 23a posició després que no superés els quarts de final de la cita suïssa de Veysonnaz. La pròxima cita del circuit mundial, i última del calendari, serà el 14 i 15 de març a La Molina.

L'andorrà, que havia finalitzat 17è en les qualificacions de dilluns, ahir va sortir en el heat 8 en els vuitens de final. L'andorrà va superar la ronda de vuitens en primera posició, classificant-se juntament amb Omar Visintin (Itàlia) i Tony Ramoin (França). En quarts de final competia amb Visintin, Ramoin, Michele Godino (Itàlia), Anton Lindfors (Finlàndia) i Regino Hernández (Espanya), i segons va explicar el tècnic, Pere Goicoechea, hi va haver un petit contacte sense conseqüències al primer revolt, la cursa va continuar i després tres mòduls més tard va esmorteir malament un salt, amb la qual cosa va caure quedant-se sense opcions, sent 6è del heat.

Finalment, Marín va ser 23è, sumant 80.00 punts. «Degut a una caiguda a quarts de final», va dir ahir Marín a través del seu perfil de Facebook, «no és un bon resultat, però molt content amb les coses que han sortit avui».

Amb els 80 punts que va sumar ahir, l'andorrà és 24è en la general de la Copa del Món, amb 590.00. La prova de Veysonnaz va ser per l'italià Fabio Cordi. La general de la Copa del Món la lidera un altre italià, Omar Visintin, amb 2.786.00 punts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT