PUBLICITAT

El River MoraBanc posa autobusos per als aficionats a un preu mòdic

  • L'entrada al Palau és gratuïta i el preu del viatge serà de 10 euros per als socis i 15 a la resta
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Penya Tricolor animant en la final de la Copa, al gener al Poliesportiu Foto: TONY LARA

El BC River Andorra MoraBanc va anunciar ahir la campanya Caravana tricolor al Blaugrana, que consisteix en facilitar el desplaçament dels seguidors per veure in situ el partit de dissabte a la pista del Barça B (18.00 hores), en el qual l'equip que entrena Joan Peñarroya es convertirà en equip ACB si venç i el Palència perd el dia abans a casa davant el cocinas.com.

Així doncs, tal i com va avançar dimarts aquest rotatiu, l'entitat que presideix Gorka Aixàs posarà autobusos a disposició dels aficionats a un preu mòdic: 10 euros per als socis i 15 per a la resta. «L'entrada és gratuïta així que aquesta és l'única despesa que cal fer», va assenyalar ahir el director general, Francesc Solana.

De moment hi ha garantit el lloguer de dos autobusos que ompliran els diferents equips de la base, que han canviat els horaris dels seus partits per poder acompanyar el primer equip en aquest dia tan assenyalat. El club afirma que hi ha gent que passa el cap de setmana a Barcelona o rodalies, a més dels nombrosos estudiants que resideixen a la Ciutat Comtal i que s'hi desplaçaran pel seu compte : «Esperem almenys unes 200 o 250 persones però posarem els autobusos que calguin. Aquest partit pot tenir una connotació històrica i volem que pugui acompanyar l'equip tot aquell que estigui interessat. Si el Palència guanya igualment agrairíem que la gent acompanyi l'equip perquè estem en el tram final, el decisiu, i anem a un gran pavelló», va matisar Solana.

Els interessats podran reservar la seva plaça avui o demà de sis a vuit de la tarda a la seu del club, ubicada al propi Poliesportiu.

ÉRIC SÁNCHEZ APUNTA A BAIXA / Éric Sánchez sembla que serà baixa. La lesió no remet, no està en disposició d'entrenar amb el grup i Solana va deixar clar que «no tenim presa ni cal forçar-lo». Sobre Schreiner, la setmana vinent visitarà el metge per saber la situació exacta de la lesió. «Esperem que jugui abans d'acabar la temporada, s'ho mereix i part de culpa de com va l'equip és d'ell», va desitjar Solana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT