PUBLICITAT

Turisme i promoció escolar alhora en un cap de setmana

  • El Club Naturlàndia clou el curs amb el Nacional i el Català de relleus
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
L'equip del Naturlàndia en la prova de relleus de dissabte, a la Rabassa Foto: MONTSERRAT ALTIMIRAS

Turisme esportiu i promoció escolar alhora és una de les poques fórmules que s'exploten amb assiduïtat al Principat i que va aplicar el cap de setmana passat el Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlàndia amb una gran resposta tenint en compte que el fons és una disciplina minoritària.

L'entitat laurediana va donar per acabada la temporada amb l'organització dels Campionats de Catalunya i d'Andorra de Relleus el dissabte i el Nacional individual diumenge, amb més de 150 corredors en competició.

En la primera jornada s'hi van donar cita uns 130 participants de diferents clubs catalans i dels Pirineus.El bon temps va acompanyar en la nova adaptació de la zona de relleus i en la categoria masculina es va imposar l'equip de Aran Nòrdic per davant del trio lauredià format per Oriol Gasset, Gaspar Pellicer i Ireneu Esteve, que va finalitzar a 3min 8s. Tant en fèmines com en els 3 km. el dominador va ser el Cefuc.

Diumenge, en el torn del Nacional, Ireneu Esteve va fer bons els pronòstics i es va imposar amb una marca de 22min 15s, amb una diferència de 3min 47s sobre el segon, Gaspar Pellicer, qui es va imposar en l'esprint final i per només tres segons a Oriol Gasset, que va completar el podi. El Nacional també va augmentar la seva participació, fet que reflecteix la tendència positiva de l'esquí de fons andorrà i que es va veure reforçat per la presència d'infants dels sistemes educatius francès i espanyol de la parròquia, amb els quals s'està fent una prova pilot per promocionar aquest esport a les escoles. La temporada acaba per a tot el club tret dels sis seleccionats que disputaran l'Espanyol el pròxim 21 de març a Candanchú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT