Planella, tercer júnior en la Copa d'Espanya

FORMIGAL

Jaume Planella ha finalitzat la Copa d'Espanya d'esquí de muntanya en la tercera posició júnior. El corredor de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) va aconseguir la sisena posició en la prova individual a Formigal en l'última cita, que també era puntuable per al Campionat d'Espanya, i amb aquest resultat ha tingut prou per conservar la seva plaça en el podi final.

En la categoria absoluta, Xavier Areny va obtenir la 13a plaça, David Albós va ser 23è i Ferran Vila es va haver de retirar per indisposició. Seguint amb la categoria júnior i a banda del sisè lloc de Planella, Marc Font va ser 10è.

La categoria cadet també va tenir el seu protagonisme a Formigal, degut a que David Pérez va aconseguir la tercera posició. Pel que fa a la resta dels integrants del Centre de Tecnificació de la FAM, Sergi Casabella va obtenir la 7a plaça, Carles Serra va ser 11è, Martí Torregrossa 16è i David Vila 20è.

La propera cita es remet al cap de setmana vinent a Núria, on es disputarà la cursa per parelles dels Campionats d'Espanya.