PUBLICITAT

'Mimi' i Soulié coincideixen amb un 44è lloc en Copa del Món

  • Alayrach, el millor andorrà amb un 8è lloc en un eslàlom FIS a Pal
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
33Laura Soulié es prepara pel tir als Jocs de Sochi, fa prop d'un mes. Foto: Vianney THIBAUT AGENCE ZOOM

La temporada competitiva d'esquí va arribant al seu tram final però aquest cap de setmana hi ha hagut diverses competicions en esquí alpí, surf de neu i biatló que ha comptat amb representació andorrana.

Dissabte Mireia Gutiérrez va afrontar un eslàlom de Copa del Món alpí en el qual va anar de menys a més fins finalitzar la 44a en una prova que va guanyar la promesa emergent nord-americana Micaela Shiffrin. Mimi partia amb el dorsal 58 i en la primera baixada va fer el 53è millor temps, pel 47è en la segona mànega.

En biatló, també en cita mundialista, Laura Soulié també va obtenir la 44a posició, en els 10 km. de persecució a l'estació eslovena de Pokljuka, després de fallar cinc tirs.

Seguint amb surf de neu, Maeva Estévez va viure una doble jornada d'un boardercross júnior disputat a Sedrun (Suïssa). Tant dissabte com ahir, la representant tricolor va aconseguir una meritòria novena posició.

Per posar punt i final al cap de setmana, el sector de Pal de Vallnord va acolllir dos eslàloms FIS ideals pels equips de joves de la Federació Andorrana d'Esquí. Dissabte va tenir com a gran protagonista Carmina Pallàs, que es va imposar en la categoria femenina –amb no més de vint participants– i va tenir a Carla Pena en la setena posició, mentre que Sissi Hinterreitner, Ariadna Planes i Carla Navarro no van acabar. En homes Josh Alayrach va ser el més ràpid dels corredors del Principat, amb una vuitena posició i a 2,24s del guanyador, el francès Olivier Jenot. Matias Vargas va ser 18è, Marc Vieitez 20è, Arià Missé 21è, Jan Sasplugas 22è i Pol Ferrer 23è.

Ahir Pallàs no hi era i Hinterreitner va agafar el relleu per ser la millor tricolor amb el sisè millor registre, mentre que Planes i Navarro no van acabar. En nois de nou Alayrach va acabar vuitè a 2,04s del vencedor, el francès Thibaut Sanson, millorant els 47,91 punts que tenia amb 42,23. Arnau Puig va ser 10è i Vargas 15è. La resta no va acabar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT