PUBLICITAT

Altimir demana celeritat en tancar el marc fiscal per atraure inversió

  • Defensa que la seguretat jurídica incrementarà l'interès per Andorra
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir, va explicar ahir en la presentació de la memòria de la patronal que ja es comencen a veure alguns fruits de l'obertura econòmica. Altimir va afegir però, que «cal diferenciar entre els diferents tipus d'inversió», i tot i que opina que a nivell de recursos humans ja es van veient canvis, com ara «el centenar i escaig de persones que eren a l'atur i que han trobat feina en empreses de nova creació», la gran majoria de negocis arribaran «quan el marc fiscal es tanqui», segons va recollir l'ANA.

El president de la CEA va insistir en «la importància de donar seguretat jurídica als inversors». I va argumentar que «hem de fer entendre al Govern que cal accentuar tota la feina en oferir aquesta seguretat perquè quan se sàpiga el marc fiscal que hi haurà a mig termini, quan sabrem les regles del joc, la gent interessada en Andorra anirà augmentant».

A la presentació de la memòria de la CEA també hi van assitir els ministres de Turisme, Francesc Camp, de Finances, Jordi Cinca i d'Economia i Territori, Jordi Alcobé. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT