PUBLICITAT

Un acusat de traficar passa una paperina de droga en mig del judici

  • La jutgessa ordena la seva detenció i expulsa de la sala l'altre
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
L'Audiència de Lleida Foto: EL PERIÒDIC

L'Audiència de Lleida jutjava aquest dimecres dos veïns de la Seu d'Urgell acusats d'un delicte de tràfic de drogues. Un d'ells, que es trobava en llibertat, va passar una paperina de presumptament heroïna a l'altre acusat, que està a la presó, i ho va fer en el transcurs del judici, quan tots dos seien al banc dels acusats. Un dels mossos presents a la sala va ser testimoni d'aquest fet i va alertar la jutgessa, que va ordenat el comís de la droga i la seva detenció. Moments més tard va decidir expulsar de la sala l'acusat que va rebre la droga perquè no deixava d'interrompre les persones que intervenien en el judici. La fiscalia sol·licita penes de presó de cinc anys i mig i quatre anys respectivament.

Els fets pels quals es jutjava aquest dimecres als dos acusats van tenir lloc el 22 de març de 2013 a la N-260, a Adrall, un nucli del municipi de la Ribera d'Urgellet. Tots dos viatjaven en un cotxe que va eludir un control policial. Segons la fiscalia, el copilot va baixar del cotxe per amagar una bossa amb 103,4 grams de cocaïna que van localitzar més tard els agents. També van trobar a casa dels acusats cocaïna i heroïna amb un valor de mercat total de més de 6.000 euros així com una navalla i una balança.

antecedents / La fiscalia sol·licita per a cadascun dels acusats, un dels quals té antecedents per tràfic de drogues, una pena de cinc anys i mig i quatre anys de presó respectivament així com una multa d'uns 12.000 euros per a cadascun d'ells per un delicte de tràfic de drogues. Les defenses demanen l'absolució perquè al·leguen que els acusats no són traficants sinó consumidors, informa l'ACN. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT