PUBLICITAT

El Consell General destina 32.715 euros per a la renovació del seu web

  • Es podran fer demandes d'informació i seguir un canal de tv ?off-line'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la presentació del nou web del Consell General, ahir. Foto: ANA / M.C.

El Consell General va presentar ahir el seu nou web amb l'objectiu d'«apropar l'activitat parlamentària al ciutadà». Així ho va indicar la subsíndica, Mònica Bonell, que va explicar que en aquest portal es podrà trobar tota la informació pública i al nou portal de Casa de la Vall, que també s'ha renovat, els continguts més culturals i turístics. Entre les novetats hi ha la presència a les xarxes socials, la possibilitat de rebre demandes d'informació dels ciutadans, un canal de televisió offline on es podran veure les sessions del Consell, la subscripció a una newsletter del Consell, un cercador d'informació online i en PDF o l'accessibilitat per a dispositius mòbils i per a persones amb alguna discapacitat. L'objectiu, va indicar, és aconseguir una comunicació «més directa i eficaç» amb el ciutadà.

Com va apuntar la subsíndica, la renovació del web ha permès un altre objectiu fixat per la Sindicatura que és que les mateixes persones que treballen al Consell puguin administrar de forma «més eficaç» la informació i els continguts que s'hi publiquen. Els treballs han tingut un cost de 32.715 euros, 10.000 euros menys del previst inicialment perquè la pàgina ja s'adapta als dispositius mòbils i no cal fer-ne una altra versió.

A més, l'eina de gestió del portal permetrà als treballadors del Consell General administrar els continguts i respondre a les demandes dels ciutadans. Un altre aspecte que van destacar és l'adaptació del web tant als dispositius mòbils, que fa que es descarti per ara creació d'una aplicació concreta del Consell; com l'accessibilitat per a persones amb discapacitat. També la utilització del software lliure que ha suposat una «alta qualitat i seguretat però amb uns costos dels serveis moderats», va assenyalar Bonell i va recollir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT