PUBLICITAT

Escaldes ofereix als hotels les seves instal·acions esportives al 50%

  • Els turistes allotjats a la parròquia tindran 2x1 a les piscines, les pistes de tennis i el rocòdrom
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Óscar Julián, Eduard Molné i Joaquim Tomàs, ahir durant la roda de premsa. Foto: ÀLEX LARA

Fa temps que alguns turistes, «sobretot russos», demanen informació al Comú d'Escaldes per poder utilitzar les instal·lacions esportives de la parròquia, segons va explicar el conseller d'Esports, Joaquim Tomàs. A partir d'aquesta demanda neix la iniciativa del departament de Turisme i d'Esports del comú presentada ahir: la corporació oferirà als turistes allotjats als hotels de la parròquia la possibilitat d'utilitzar el gimnàs, les piscines, les pistes de tennis i el rocòdrom a meitat de preu. L'objectiu, tal i com va explicar el conseller de Turisme, Eduard Molné, és complementar l'oferta dels hotels de la parròquia que no disposen d'instal·lacions esportives d'aquest tipus.

El portaveu de la Unió Hotelera, Óscar Julián, va celebrar la iniciativa i va dir que «pot generar sinergies interessants i serà positiva per ambdues parts». De moment s'han mostrat interessats deu establiments hotelers per poder oferir aquest servei. La parròquia compta amb una 30 d'establiments, 25 dels quals podrien acabar adherint-s'hi, segons va dir Julián. Tanmateix, Tomàs va reconèixer que «hi ha una limitació d'espai» i que «la capacitat hotelera de 25 establiments podrien col·lapsar les instal·lacions». Per aquets motiu, de moment volen esperar un parell de mesos de «prova pilot».

Julián va dir que si funciona bé i altres parròquies s'hi volen sumar, seria una iniciativa ben rebuda, i va explicar que entre un 5 i un 7% dels turistes demanen que els hotels tinguin instal·lacions esportives a l'hora de triar.

PREUS / Els hotels que s'adhereixin a la iniciativa disposaran de tiquets que els clients hauran de lliurar a les instal·lacions esportives. En el cas que siguin dues persones, només es pagarà per una entrada de 6'30 euros, mentre que si l'entrada és individual s'aplicarà el 50% de descompte. Els tiquets tenen la validesa d'un dia dins l'horari de les instal·lacions que és de les 7 a les 22 hores i els dissabtes de les 9.30 a les 13.30 i de les 16 a les 20 hores. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT