PUBLICITAT

Acord entre Naturlàndia i els comerços i restaurants lauredians

  • L'entrada al parc oferirà descomptes a establiments
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El tobotronc, l'atracció estrella de Naturlàndia Foto: TONY LARA

El Comú de Sant Julià de Lòria ha creat aquest 2014 una taula Promoció Econòmica, en la qual s'hi troben representats tots els departaments del Comú i també la vessant comercial de Naturlàndia. L'objectiu és dinamitzar turísticament i comercialment la parròquia, i precisament cercant aquest objectiu s'acaba de tancar el primer projecte fruit d'aquesta taula: l'entrada al parc de Naturlàndia oferirà descomptes a restaurants i comerços lauredians. L'objectiu és «oferir avantatges a les persones que visitin el parc», va manifestar la cònsol de Sant Julià, Montserrat Gil, i a la vegada potenciar que es quedin a la parròquia quan acabin la seva estada a Naturlàndia.

Tal i com va explicar Gil, «s'han signat convenis amb pràcticament tots els restauradors i botiguers». Concretament amb el 100% dels restaurants i amb el 90% dels comerços (hi ha alguna botiga que ha refusat adherir-se a la iniciativa perquè ven una tipologia de productes en els quals no s'hi pot aplicar un descompte). La cònsol va valorar molt positivament la resposta de la parròquia: «la veritat és que hem tingut molt bona recepció per la seva part, és una mostra que la gent comença a creure en el projecte de Naturlàndia». «La gent», va afegir, «està convençuda i nosaltres encara més, que ens en sortirem i que serem un referent turístic important».

Lligar naturlàndia al poble / Des del Comú hi ha la ferma idea que la viabilitat del parc passa també per una major implicació dels lauredians. «Naturlàndia ha de baixar al poble. Ho tenim molt clar i és un objectiu que ja ens vam fixar quan ens vam presentar», va exposar. «És cert que està molt lluny, que hi ha quilòmetres i la distància és un aspecte desfavorable, però el que està clar és que la gent que va a Naturlàndia quan baixa passa per Sant Julià i d'alguna manera hem de fer que el referent sigui mutu», va concloure la cònsol.

A la taula només hi són presents de manera fixa el Comú i Naturlàndia. Després es convoca als implicats, en aquest cas els comerços i restaurants. Des de la corporació van confiar que l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL), es reactivi de nou i per tant es puguin entrar a aquest estament de manera fixa. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT