PUBLICITAT

La Policia deté un jove per presumptes maltractaments

  • La dona també va ser detinguda per intentar aturar la Policia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia d'Andorra va detenir entre el 24 de febrer i el 2 de març a deu persones, quatre d'elles per presumptes delictes contra la salut pública, quatre més per assumptes relacionats amb la seguretat del trànsit i dos més per un possible cas de maltractaments. El darrer implica la detenció d'un home de 24 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica, així com resistència als funcionaris de policia i desobediència a una ordre d'expulsió; a més de la detenció de la possible víctima per intentar impedir la detenció del presumpte agressor. Segons va informar la Policia, a les 3.15 hores del dia 28 una patrulla va ser requerida en un domicili particular d'Escaldes- Engordany. Una dona demanava ajuda davant d'una presumpta situació de violència domèstics. Els agents van detenir l'home de nacionalitat portuguesa com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar, resistència greu a funcionaris de la policia en l'exercici de les seves funcions i desobediència a una ordre d'expulsió per un període de dos anys. La dona, resident de nacionalitat portuguesa i de 27 anys, també va ser detinguda per un delicte contra la funció pública en intentar impedir la detenció del primer.

De les deu detencions, la primera va tenir lloc el 24 de febrer a les 23.40 hores en un aparcament d'Escaldes- Engordany i es tracta d'un jove andorrà de 22 anys a qui troben en possessió de 2,2 grams d'amfetamina. El 25 de febrer a les 20.10 hores, un espanyol resident de 51 anys va ser controlat pels agents de circulació del Comú d'Encamp per cometre una infracció de trànsit i va ser detingut per superar la taxa d'alcoholèmia amb un nivell de 2,47 g/l.

El dia més intens, segons van informar des el cos de seguretat, va ser el 28 de febrer. A les 02.45 hores, un resident espanyol de 48 anys, va ser retingut per donar una taxa de 2,91 g/l. després de cometre una infracció al codi de la circulació. A les 3 hores van trobar un home no resident de nacionalitat francesa de 30 anys a prop d'un local d'oci de Soldeu amb 0,3 grams de cocaïna. Per últim, el 28 de febrer a les 22.45 h es va interceptar un home no resident de nacionalitat espanyola de 33 anys a la frontera hispano – andorrana quan accedia al Principat en autobús regular en possessió d'1,2 grams de cocaïna i 8,5 grams d'haixix. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT