PUBLICITAT

Inversió de sis milions per a les carreteres del Pirineu

  • Les vies on s'actuarà són la N-145, la N-260 i la N-1411
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Ministeri de Foment va formalitzar el contracte de serveis per a l'execució de diverses operacions de conservació i explotació de carreteres de Lleida amb un import de 5,9 MEUR, segons va informar divendres passat Ràdio Seu.

Les carreteres on s'actuarà són la N-145, de la intersecció amb la N-260 (La Seu d'Urgell) fins a la frontera amb Andorra; la N-260, del límit amb la demarcació de Girona fins a la intersecció amb la N-230 (El Pont de Suert), i la N-1411, de la intersecció amb la N-260 fins al límit de concessió del Túnel del Cadí (Baltarga).

Tasques/ Les operacions de conservació i explotació de carreteres inclouen treballs de manteniment dels serveis de comunicacions, de vigilància, atenció d'accidents o d'elements de la xarxa viària. Aquestes obres també contemplen vetllar pels sistemes de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

A més, es faran inventaris i el reconeixement de l'estat de les vies, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, actuacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat vial.

Finalment, es realitzaran treballs de desbrossar, fresats i reposició del ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les feines de conservació ordinària de les vies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT